Meny

Utbildningar Psyk-E bas

Psyk-E bas är en serie kompetensutvecklingsprogram som baseras på filmade föreläsningar av Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Materialet består av dessa föreläsningar med tillhörande skriftliga faktablad, en manual som stöd vid användning, utbildningsintyg och utvärderingsblankett. Föreläsningarna är avsedda att användas i studiecirkelformat i små grupper där gruppens diskussioner och reflektioner kopplar ihop innehållet i föreläsningarna med den egna praktiken. Även om föreläsningarna kan användas för självstudier blir inlärningseffekten avsevärt mycket större om de används som avsett, nämligen i en studiecirkelgrupp under handledning av en utbildningsledare.

Norrbottens Kommuner har träffat avtal med Karolinska Institutet, Institutionen för kliniska vetenskaper Danderyds sjukhus (KI DS), som ger kommunanställda i alla länets kommuner tillgång till nedanstående psyk e-utbildningar. Kontaktformulär för ansökan om lösenord finns under respektive e-utbildningsblock. 

Hjälp med planering och genomförande? 

Det finns möjlighet att skräddarsy en utbildning för din verksamhet/personalgrupp och att få support kring upplägg och genomförande av utbildningen. Använd länken för kontakt Kontakt • Psyk-E bas