Meny

Boka in årets viktigaste konferens 16-17 maj!

Konferensen "Växa eller Krympa?" handlar om att rätt strategi ger attraktiva samhällen. Välkommen på årets viktigaste konferens den 16-17 maj 2018 i Luleå!

NORRBOTTENS KOMMUNER arrangerade 2016 den första upplagan av Växa eller krympa? Syftet med en återkommande konferens är att genom analyser och medvetenhet om omvärldstrender, ge kunskaper och insikter förankrade i aktuell forskning om nutida samhällsförändringar. Att med gemensamma krafter möta samhällsutmaningar kräver nya verktyg exempelvis som digitalisering, sociala och tekniska innovationer samt anpassade regelverk för samverkan. Hur kan kommuner finna nya modeller och områden för samverkan, och att skapa resurser som stärker ett attraktivt hållbart Norrbotten?

Boka in den 16-17 maj redan nu!